SevenUp

SevenUp vänder sig till ungdomar från högstadiet och uppåt.
Hit kommer man och umgås och har roligt med varandra.
Vi gör allt från häftiga äventyr såsom backklättring och
gladiatorkvällar till kvällar där vi bara hänger med varandra.

Upplägg

Kvällen startar klockan 19:00 utvalda lördagar.
De flesta gånger har ett givet tema som tar upp en större del av kvällen.
Någon gång under kvällen har vi en kort samling där vi som ledare berättar något om vår tro.
Vi bjuder på mackfika men ifall man vill ha något mer såsom en chokladboll så finns det möjlighet att köpa fika till självkostnadspris.

Vi går hem då vi längtar efter sängen.

Bettan

Samuel

Magnus

SMS-Grupp

Vill du vara med i vår sms-grupp för att få information om vad som händer?

Samtycke till behandling av personuppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR)
Jag samtycker till att Frikyrkan Ljusfallshammar och andra medlemmar i sms-gruppen har rätt att använda mina personuppgifter för att kunna kontakta mig om saker rörande ungdomsverksamheten i frikyrkan.
I SMS-gruppen SevenUp lagras ditt namn och telefonnummer. Dessutom kan alla andra gruppmedlemmar se dina uppgifter och vad du skriver i gruppen.
Frikyrkan Ljusfallshammar (org.nr. 802464-5262) är personuppgiftsansvarig för behandling av personuppgifterna. Frikyrkan Ljusfallshammar kommer att spara personuppgifterna ovan.
Du kan när som helst lämna genom att sms:a /stopp.
Du kan när som helst kontakta Frikyrkan Ljusfallshammar för att få tillgång till, begära rättelse eller återkalla ditt samtycke till personuppgiftsbehandlingen. Du har även rätt att klaga till Datainspektionen.

Jag har läst och förstått ovanstående och lämnar mitt samtycke till behandling av personuppgifterna.

Hoppa till verktygsfältet